Update Reset
Update Reset

Proffesionel voksbehandling

Under en voksbehandling fjernes hele håret inkl. hårrod fra hårsækken. Dermed skal et nyt hår dannes fra bunden før det igen kommer op til overfladen. Denne cyklus tager ca. 4-6 uger fra håret er vokset af til det igen har vokset sig op til overfladen og kan fjernes påny. Vi benytter forskellige vokstyper alt efter hvilken kropsdel vi behandler. Og vi arbejder grundigt og nænsomt for mindst muligt ubehag. Vi går behandlingen efter med pincet og masserer beroligende creme eller olie ind i huden efterfølgende.  Så kan du nyde dit bløde og hårfrie resultat i ugevis.

Voks af ansigt

Uønsket behåring i ansigtet er et meget almindeligt problem. Kvinder i alle aldre oplever både dun, og nogle gange stive hår, ofte placeret omkring overlæben og på hagen.  Vi fjerner det hurtigt og nemt for dig, så du ikke længere skal bekymre dig om det. Og med specialvoks til ansigtet garanteres du den bedst mulige milde og effektive behandling af din sarte ansigtshud.  Vi anbefaler voks hver 3. - 6. uge for de bedste resultater. 

Voks til kvinder og mænd

Vi har stor erfaring med voks af både mænd og kvinder og vokser bryn, ansigt skægkanter, ører, næse mv. Vi bruger specialvoks og særlige teknikker til  hurtigt og nemt at fjerne de uønskede hår. Vi udfører ikke intim voksbehandling.

Før og efter din voksbehandling

Inden din behandling skal du være opmærksom på at hårene skal være min. 0,5 cm. Dette giver det bedste resultat og flest mulige hår vil kunne fjernes. Du skal altid tage bad/vaske dig inden din behandling. Cremer, deodorant, olie, makeup og sved på huden vil desuden forringe dit resultat. Det kan være relevant at tage hensyn til din cyklus, som kan have betydning for hvor sentitiv huden er. Ligeledes vil alkohol og kaffe kunne gøre dig mere sensitiv og give større ubehag under en voksbehandling. 


Efter din voksbehandling er det vigtigt undgå træning, sauna og klorvand i 12-24 timer. Desuden anbefales det at rense huden efter med klorhexidin om aftenen, især hvis du har oplevet at huden reagerer efter en voksbehandling, for at forbygge udslæt og urenheder. Det er også en god ide at have en ren beklædningsdel med, til det område du får vokset. Vi anbefaler altid peeling af huden mellem dine behandlinger. Gerne hver 2. dag for at undgå indgroede hår og beholde huden blød og fri for døde hudceller. Huden har brug for rigelig fugt efter og mellem dine voksbehandlinger og vi anbefaler at du dagligt smør det behandlede område med en passende fugtighedscreme. Produkter til efterbehandling kan købes i klinikken.


KONTAKT INFO

Intuitions København K

Telefon +45 93 30 11 73 

E-mail contact@intuitions-shop.dk

Peder Hvitfeldts Stræde 6 kld tv

1173 København K


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Åbningtiderne er vejledende

Vi holder åbent efter aftale. 


OBS! 
Udvidede åbningstider tilbydes efter aftale og ved særlige højtider eller behov. Hold gerne øje via vores onlinebooking samt facebook og Instagram.

Copyright © 2024 Intuitions

Design og udvikling Acaao