Update Reset
Update Reset

Træning 

Vi samarbejder med personlig træner Ziggy Holst som tilbyder træning og meditation i det fri, i træningscenter eller hjemme hos dig selv. Alle programmer skræddersyes og tilrettelægges specifikt  til dine behov, mål og ønsker. 

Se mere på Instagram @body_intuitions

Med Intuitions Body vil du opleve en ny motivation til, at træne din smukke krop stærk og dit sind roligt og fattet. 

Bevægelse er essentielt for din krops sundhed. Træningen kan tilpasses præcis til dine behov. Og kan foregå udenfor, i træningscentret eller hjemme hos dig selv i vante omgivelser. Så du er sikker på at få den vigtige bevægelse ind i din hverdag. Som en naturlig og uundværlig del af din selvpleje.

Ved at kombinere vejrtrækning, professionel træningsteknikker, meditation og bevægelse vil du kunne opnå en stærk og sund krop, som du elsker og er stolt af. 


1 Træning (kun nye klienter): Intropris 500kr. 


Træningspakker:

BODY MINI: 5 sessioner af 60 min. 

2000kr.

BODY MEDIUM: 10 sessioner af 60 min.

4000kr. 

BODY SUPER: 20 sessioner af 60 min.

7500kr. 

Betaling via bankoverførsel og mobilepay

Nærmere aftale og information kan ske på tlf 28908506 eller mail contact@intuitions.dk


Yogaterapi

Vi samarbejder med Lariane Camus som tilbyder yogaterapi i Intuitions Amager. 

Se mere på Instagram @theholisticspace_cph


Yogaterapi blander den antikke visdom af yoga og Ayurveda med videnskaben om sundhed og velvære. Den tager et holistisk syn på kroppen, sindet og hjertet og giver udøveren mulighed for at tackle det fulde omfang af deres helbred og velvære.

Yogaterapi skaber en bro mellem yoga og sundhedsvæsen ved at integrere yogafilosofi, flere vurderingsmetoder og anvendelse af terapeutiske yogateknikker.

Dette giver yogeterapeuten evnen til at imødekomme kundens specifikke behov.


Yogaterapi har vist sig effektivt til at tackle en bred vifte af velværsproblemer, såsom kroniske smerter, stress, angst, depression, kronisk sygdom, fordøjelsesproblemer og -forstyrrelser, søvnforstyrrelser, før- og postoperativ pleje, bedring af skader, og mange andre sundhedsrelaterede tilstande.


Vi vil arbejde sammen om at skabe en holistisk tilgang, skræddersyet til det, du vil opnå, og tilpasset din hverdag og livsstil.

Når du arbejder med mig, vil du føle dig sikker, set og hørt, når vi udvikler et tillidsforhold. Jeg vil møde dig, hvor du er med empati, og give støtte, passende værktøjer og opmuntring til at hjælpe dig med at nå dine livsmål, uanset hvad de er.


GOOD 30 MIN.

375kr.

BETTER 45 MIN.

500 kr.

BEST 60 MIN.

625kr.

Læs mere på www.theholisticspace.com

Betaling via bankoverførsel og mobilepay

KONTAKT INFO

Intuitions København K

Telefon +45 93 30 11 73 

E-mail contact@intuitions-shop.dk

Peder Hvitfeldts Stræde 6 kld tv

1173 København K


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Åbningtiderne er vejledende

Vi holder åbent efter aftale. 


OBS! 
Udvidede åbningstider tilbydes efter aftale og ved særlige højtider eller behov. Hold gerne øje via vores onlinebooking samt facebook og Instagram.

Copyright © 2023 Intuitions

Design og udvikling Acaao