Update Reset
Update Reset

LASH/BROW LIFT

I behandlingen bruger vi professionelle Elleebana produkter til, at skabe en smuk bue på dine vipper. Resultatet er et åbent udtryk og dine vipper vil virke længere og tykkere.  Holdbarheden er 4-8 uger, behandlinger skal udføres med minimum 3 ugers mellemrum. Efter behandlingen kan vipperne farves og vi afslutter altid med en plejekur som genopbygger og beskytter hårstrået. 


Da alles vipper er forskellige vil resultaterne ligeledes være individuelle. Vi udvælger skabelon og behandlingstid individuelt og udfra dine vippers tilstand, for det bedst mulige resultat på dine vipper. Et lash lift kan udføres på alle sunde vipper, både korte og lange, da vi har skabeloner fra str. xs-xl, Vi anbefaler ikke et lash lift til meget slidte og udtørrede vipper. Brug altid vippeserum/vippepleje som anbefales i forbindelse med din behandling.


Til din behandling bør du altid ankomme uden mascara og undgå olieholdig makeupfjerner. Overholdes dette ikke, kan det betyde at dine vipper ikke kan behandles eller at du ikke får et tilfredstillende resultat.  Efter din behandling skal du undgå berøring af vipperne, samt undgå at få vand, makeup, produkter, olie og andet på vipperne i 24 timer.  Vipperne skal reddes med en børste, som du får med fra din behandling. 


Brow lift er en innovativ behandling til at skabe en ny og forbedret form på dine bryn. Ved at behandle brynene med professionelle produkter kan selv de tyndeste bryn blive fyldige og velformede. Behandlingen indeholder en såkaldt brow lamination, hvor brynhårenes groretning ændres midlertidigt. Herved kan brynene styles til et bredere og fyldigere look.  


Efter din behandling skal du undgå berøring af brynene, samt undgå at få vand, makeup, produkter, olie og andet på herpå i 24 timer.  Brynene reddes og styles efterfølgende med en børste, som du får med fra din behandling. Du kan også med fordel bruge en styling gel. 


Lash Lift/Brow Lift med farve

525 kr.

Lash Lift/brow lamination uden farve 

445 kr. 

BRYNSTYLING

Vi kan hjælpe dig med at få smukkere bryn, som korrigeres med voks og pincet for et professionelt resultat.  Vi har stor erfaring i at skabe naturlige og velformede bryn. Vi kan også farve brynene i en specialblandet brynfarve, som matcher dine naturlige farver. Hermed kan du få lige præcis de bryn, som passer bedst til dit ansigt og fremhæver dine ansigtstræk. 


Behandlingens holdbarhed er ca. 3-5 uger. 


Brynstyling 

225 kr. 

Brynstyling med farve 

325kr. 

HENNA BRYN

Farvning af bryn med naturlig henna farve, som tilpasses det ønskede resultat og dine naturlige farver. De naturlige produkter giver et langvarigt resultat som holder i op til 4-6 uger uger.

Sammen med behandlingen indgår en brynstyling med voks og pincet.


Henna Brows 

425kr. 


KONTAKT INFO

Intuitions København K

Telefon +45 93 30 11 73 

E-mail contact@intuitions-shop.dk

Peder Hvitfeldts Stræde 6 kld tv

1173 København K


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Åbningtiderne er vejledende

Vi holder åbent efter aftale. 


OBS! 
Udvidede åbningstider tilbydes efter aftale og ved særlige højtider eller behov. Hold gerne øje via vores onlinebooking samt facebook og Instagram.

Copyright © 2024 Intuitions

Design og udvikling Acaao