Update Reset
Update Reset

INTUITIV ANSIGTSBEHANDLING

Vores speciale i Intuitions er vores skræddersyede ansigtsbehandlinger. Vi arbejder ud fra en teori om at alle klienter er forskellige med en hud og et sind med helt unikke behov. Vi vil altid indleve og engagere os i behandlingen, så vi giver dig den bedst mulige, healende, resultatskabende behandling. 


Hvorfor bør du gå til ansigtsbehandling

Fordi din hud kræver særlig pleje. Den er med dig hver dag og beskytter dig. Det er kroppens største organ og fortjener opmærksomhed og kærlighed. Vi anbefaler at du får en ansigtsbehandling ca. 1 gang om måneden. Da dette er intervallet for hudens naturlige celleudskiftning - hudens turnover - som varer ca. 28 dage. 

Bestil tid HER til din næste ansigtsbehandling.


Hvorfor skal du vælge Intuitions

Det vi gør anderledes i Intuitions er, at tænke ud af de normale rammer for skønhedsbehandling. I stedet for koordinerede og fastlagte behandlinger, arbejder vi ud fra den enkelte. Og tilgår hver eneste behandling med vores fulde engagement og opmærksomhed. Vi bruger al vores viden, erfaring og ekspertise til at skræddersy din behandling og gøre din oplevelse helt unik. To behandlinger er aldrig ens, vi fornemmer, ser, mærker og vurderer, hvad du og din hud har allermest behov for. Du skal bare vælge, hvor længe vi skal forkæle dig. Dette er grunden til, at vi praler af at have de skønneste ansigtsbehandlinger og at vi gang på gang får samme feedback på dette fra vores klienter. Fordi de altid er tilpasset individuelt og personligt og fordi vi lægger vores sjæl i hver eneste én. 

At arbejde intuitivt betyder ikke at vi er meget spirituelle eller andet der kunne være svært at forholde sig til. Alle behandlere i Intuitions har bare alligevel lidt ekstra fe-drys og masser af magi i hænderne. Det er blandt andet derfor, vi er så stolte af vores arbejde og vores team af dygtige og passionerede behandlere. 

Ønskes tillæg af bryn og vipper, ekstra massage el. dybderens mm. kan dette naturligvis tilkøbes i din behandling. Læs mere om vores unikke ansigtsbehandlinger herunder.


INTUITION ANSIGTSBEHANDLING 

Intuition ansigtsbehandling er til dig, som ønsker at få præcis det, som passer til din hud, krop og sinds behov. 

Vi arbejder ud fra en særlig teori om, at en god ansigtsbehandling er opbygget og sammensat individuelt og unikt til hver eneste kunde.  Derfor vil du under en Intuition ansigtsbehandling, få skræddersyet præcis den behandling med de professionelle produkter, som giver dig de bedste resultater. 

Vi benytter alle apparater*, specialmasker og produkter uden yderligere pristillæg og optimerer din behandling hver gang. 

En Intuition ansigtsbehandling indeholder specialprodukter, skræddersyet teknikkker, metoder og apparatur efter individuelt behov. Du skal kun vælge om du ønsker behandling i 50, 75 eller 110 min.

Jo længere tid vi har, jo dybere kan vi komme og dets mere kan vi nå at forkæle dig, din hud, krop og sind!

Behandlingen er velegnet til alle og kan tilpasses alle særlige ønsker, hudtyper og tilstande, gravide, sensitiv hud, mm. 

Lad os gerne vide i kommentarfeltet ved tidsbestilling, hvis du har særlige behov, er gravid , har allergier eller lign.

Det er muligt at tilkøbe forskellige tillæg og ekstra tid til behandlingen, hvis det ønskes.


INTUITION 50 MIN

849kr.  Bestil tid HER

INTUITION 75 MIN.

1149kr. Bestil tid HER

INTUITION 110 MIN.

1549kr. Bestil tid HEROBS. tillæg på 200kr. ved booking hos Anne


Varighed af behandlinger er inkl. af- og påklædning samt betaling og vejledning.


*Undtagen Skinpen ( Se vores CIT behandlinger) 


Læs mere om de professionelle produkter vi arbejder med HER

CIT ANSIGTSBEHANDLING

Microneedling behandling med Skinpen. Behandlingen er til dig som ønsker en professionel og dybdegående specialbehandling mod bl.a. ujævn hud, store porer, aknear, rynker, slap hud, linjer, hyperpigmentering mm. 


CIT 45  MIN. 

1099kr.  Bestil HER

CIT 90 MIN. 

1649kr.  Bestil HER


Køb et forløb af 4 behandlinger og spar penge.


CIT 90 min x 4 - 5599kr.

CIT 45 min x 4 - 3999kr.


Varighed af behandlinger er inkl. af- og påklædning samt betaling og vejledning.


Læs mere om CIT behandling HER 


BB GLOW ANSIGTSBEHANDLING

Nanoneedling behandling med indslusning af aktive serum med mineraler, EGF, peptider,
niacinamid, hyaluronsyre mm. Giver en effekt som BB cream på huden, samt en sund og glødende overflade.


BB GLOW 90 MIN.

1649kr. Bestil HER


Køb et forløb af 4 behandlinger og spar penge.


BB Glow 90 min x 4 - 4999kr. 


Varighed af behandlinger er inkl. af- og påklædning samt betaling og vejledning.


Læs mere om BB Glow behandling HER

ALPHARET PEEL 

Kraftfuld kemisk peeling med patenteret Skinbetter Science AlphaRet teknologi. En kraftig AHA (30%) og

tretinoin A vitamin peeling som giver glødende, jævn og ensartet hud. 


SBS AlphaRet Peel 

1050kr. Bestil HER


Køb et forløb af 3 behandlinger og spar penge.

AlphaRet Peel x 3 - 2899kr. 


Varighed af behandlingen er inkl. af- og påklædning samt betaling og vejledning.


Læs mere om Skinbetter AlphaRet Peel HER


GLOW ANSIGTSBEHANDLING

Sæsonbehandling som tilbydes til en særligt god pris.

Behandlingen er en spændende og aktiv ansigtsbehandling med variationer hen over året.

Det er muligt at tilkøbe forskellige tillæg til behandlingen, hvis det ønskes.


Glow 

799kr. Bestil HER


Varighed af behandlingen er inkl. af- og påklædning samt betaling og vejledning.'

OBS. tillæg på 200kr. ved booking hos Anne


Læs mere om sæsonens Glow behandling HER

GRAVIDBEHANDLING

Er du gravid? Eller måske er der en du har nær, som venter en lille?

Vi har erfaring med behandling af kommende mødre, i alle dele af graviditeten.

Som gravid kan du opleve store ændringer i din hud. Hormonerne i kroppen kan betyde at huden bliver mere tør, mere fedtet eller får pludselige ujævnheder, urenheder eller udbrud.

Det er vigtigt at behandle huden korrekt fra starten og få den i balance. Samtidig vil det være rart, afstressende og beroligende at få masseret og plejet hud og krop.

Alle Intuition behandlinger kan tilpasses de specifikke behov en graviditet kræver. Det er derfor muligt at tilpasse behandlingen til dig som gravid. Har du bestilt tid til en Intuition behandling kan det enten indgå i din bookede tid eller tilkøbes som et tillæg af ekstra tid. Har du booket en Glow behandling, skal det bookes som tillæg for at din behandler kan tilføje det i behandlingen.

Som vordende mor er det vigtigt at passe godt på sig selv og sin krop. Vores særlige pleje til kommende mødre indeholder specialbriks med plads til maven, rygmassage, fodmassage og kølende, drænerende gel. Vælg tillægget Mommy Care, hvis du vil have særligt fokus på graviditetsbehandling.


Mommy Care tillæg 15 min.  200kr. 

FØR OG EFTER DIN BEHANDLING 

Til din ansigtsbehandling i Intuitions anbefaler vi, at du ankommer uden for meget makeup.  Vi afrenser altid i vores ansigtsbehandlinger, men en tung makeup afrensning tager tid fra resten af din behandling. 

Vi anbefaler at du når at falde til ro inden din behanding starter. Sæt derfor altid tid af til, at være i klinikken 5 min. før din plaglagte tid. Din behandlingstid starter på det aftalte tidspunkt. Kommer du for sent, kan vi ikke garantere den fulde behandlingstid. 

Efter din ansigtsbehandling bør du lade huden få mest muligt ro og tid til opheling. Undgå at planlægge hård træning, krævende aftaler, vigtige møder mm. umiddelbart efter din ansigtsbehandling. Undgå i 12-24 timer at udsætte huden for sauna, soleksponering, berøring af det behandlede hudområde samt kraftige hudplejeprodukter. Rens gerne skærmen på din mobil, dine makeupbørster og skift sengetøj. 

Det er desuden vigtigt for dine resultater, at du følger din behandlers specifikke vejledning efter hver behandling. 

Varighed af behandlinger er inkl. af- og påklædning samt betaling og vejledning.


AFBUDSTIDER

Afbudstider tilbydes efter "først til mølle" princip og slåes op på sociale medier samme dag. Tiden bookes online og det bør noteres i kommentarfeltet at bookingen er et afbud, så din behandler ved det ved betaling. 

Der tilbydes 10-20% på normalprisen, rabatten gælder ikke Glow behandling og allerede nedsatte behandlinger medmindre dette specificeres i opslaget. Kan ikke kombineres med andre rabatter. 

KLIPPEKORT

Kontakt os for priser og udbud


Kan benyttes til alle vores ansigtsbehandlinger og forudsætter samlet betaling. 

Klippekort har 1 års varighed og refunderes ikke.

KONTAKT INFO

Intuitions København K

Telefon +45 93 30 11 73 

E-mail contact@intuitions-shop.dk

Peder Hvitfeldts Stræde 6 kld tv

1173 København K


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Åbningtiderne er vejledende

Vi holder åbent efter aftale. 


OBS! 
Udvidede åbningstider tilbydes efter aftale og ved særlige højtider eller behov. Hold gerne øje via vores onlinebooking samt facebook og Instagram.

Copyright © 2024 Intuitions

Design og udvikling Acaao