Update Reset
Update Reset

INTUITIV ANSIGTSBEHANDLING

Vores speciale i Intuitions er vores skræddersyede ansigtsbehandlinger. Vi arbejder ud fra en teori om at alle klienter er forskellige og har forskellig hud og sind med unikke behov. Vi vil altid forsøge at indleve os i behandlingen så vi giver dig den bedst mulige, healende, resultatskabende behandling. 


HVORFOR BØR DU GÅ TIL ANSIGTSBEHANDLING

Fordi din hud kræver særlig pleje. Den er med dig hver dag og beskytter dig. Det er kroppens største organ og fortjener opmærksomhed og kærlighed. Vi anbefaler at du får en ansigtsbehandling ca. 1 gang om måneden. Da dette er intervallet for hudens naturlige celleudskiftning - hudens turnover, som varer ca. 28 dage. 

Bestil tid i Intuitions til din næste ansigtsbehandling.


OG HVORFOR SKAL DU GØRE DET HOS INTUITIONS

Det vi gør anderledes i Intuitions er, at tænke ud af de normale rammer for skønhedsbehandling. I stedet for koordinerede og fastlagte behandlinger, arbejder vi ud fra den enkelte. Og tilgår HVER ENESTE BEHANDLING med vores fulde engagement og opmærksomhed. Vi bruger al vores viden, erfaring og ekspertise til at skræddersy din behandling og gøre din oplevelse helt unik. To behandlinger er aldrig ens, vi fornemmer, ser, mærker og vurderer, hvad du og din hud har allermest behov for. Du skal bare vælge, hvor længe vi skal forkæle dig. Dette er grunden til, at vi praler af at have de skønneste ansigtsbehandlinger og at vi gang på gang får samme feedback på dette fra vores klienter. Fordi de altid er tilpasset individuelt og personligt og fordi vi lægger vores sjæl i hver eneste én. 

At arbejde intuitivt betyder ikke at vi er specielt spirituelle eller andet der kunne være svært at forholde sig til. Alle behandlere i Intuitions har bare alligevel lidt ekstra fe-drys og masser af magi i hænderne. Det er blandt andet derfor, vi er så stolte af vores arbejde, i vores team af dygtige og passionerede behandlere. 

Ønskes tillæg af bryn og vipper, ekstra massage el. dybderens mm. kan dette naturligvis tilkøbes i din behandling. Læs mere om vores unikke ansigtsbehandlinger herunder.

INTUITION ANSIGTSBEHANDLING 

Intuition ansigtsbehandling er til dig, som ønsker at få præcis det, som passer til din hud, krop og sinds behov. 

Vi arbejder ud fra en særlig teori om, at en god ansigtsbehandling er opbygget og sammensat individuelt og unikt til hver eneste kunde.  Derfor vil du under en Intuition ansigtsbehandling, få skræddersyet præcis den behandling og de produkter, som giver dig de bedste resultater. 

Vi benytter alle apparater*, specialmasker og produkter uden yderligere pristillæg og optimerer din behandling hver gang. 

Denne intuitive ansigtsbehandling er med specialprodukter, skræddersyet af teknikkker, metoder og apparatur efter individuelt behov. Du skal kun vælge om du ønsker behandling i  50/80 eller 110 min. Jo længere tid vi har, dets mere kan vi nå at forkæle dig, din hud, krop og sind. 

Behandlingen er velegnet til alle og kan tilpasses bl.a. sensitiv hud, gravide, særlige ønsker samt alle hudtyper og tilstande.  Lad os gerne vide i kommentarfeltet ved tidsbestilling, hvis du har særlige behov, er gravid , har allergier eller lign. 


INTUITION 50 MIN. 

675kr. 

INTUITION 75 MIN.

995kr.

INTUITION 110 MIN.

1375kr. 


*Undtagen Skinpen ( Se CIT) 


FØR OG EFTER DIN BEHANDLING 

Til din ansigtsbehandling i Intuitions anbefaler vi, at du kommer uden for meget makeup på huden.  Vi afrenser altid i vores ansigtsbehandlinger, men en tung makeup afrensning tager tid fra resten af din behandling. 

Vi anbefaler at du når at falde til ro inden din behanding starter. Sæt derfor gerne tid af til at være i klinikken 5-10 min. før din plaglagte tid. 

Efter din ansigtsbehandling bør du lade huden få mest muligt ro og tid til opheling. Undgå at planlægge hård træning, krævende aftaler, vigtige møder mm. umiddelbart efter din ansigtsbehandling.

KONTAKTINFORMATION

Intuitions Amager

Telefon +45 42 36 06 62 

E-mail contact@intuitions.dk

Krimsvej 11F, st. th. dør 4,

2300 København S


Intuitions København K

Telefon +45 93 30 11 73 

E-mail contact@intuitions.dk

Peder Hvitfeldts Stræde 6 kld tv

1173 København K


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Åbningtiderne er vejledende

Åbningstiderne er vejledende. Se aktuelle åbningstider i bookingkalenderen.


OBS! 
Udvidede åbningstider tilbydes efter aftale og ved særlige højtider eller behov. Hold gerne øje via vores onlinebooking samt facebook og Instagram.

Copyright © 2019 Intuitions

Design og udvikling Acaao