Update Reset
Update Reset

INTUITIV ANSIGTSBEHANDLING.


Hvorfor bør du gå til ansigtsbehandling? Og hvorfor skal du gøre det hos os? 


Fordi din hud kræver særlig pleje. Den er med dig hver dag og beskytter dig. Det er kroppens største organ og fortjener opmærksomhed og kærlighed.


Det vi gør anderledes i Intuitions er, at tænke ud af de normale rammer for skønhedsbehandling. I stedet for koordinerede og fastlagte behandlinger, arbejder vi ud fra den enkelte. Og tilgår HVER ENESTE BEHANDLING med vores fulde engagement og opmærksomhed. Vi bruger al vores viden, erfaring og ekspertise til at skræddersy din behandling og gøre din oplevelse helt unik. To behandlinger er aldrig ens, vi fornemmer, ser, mærker og vurderer, hvad du og din hud har allermest behov for. Du skal bare vælge, hvor længe vi skal forkæle dig. Dette er grunden til, at vi praler af at have de skønneste ansigtsbehandlinger og at vi gang på gang får samme feedback på dette fra vores klienter. Fordi de altid er tilpasset individuelt og personligt og fordi vi lægger vores sjæl i hver eneste én. 

At arbejde intuitivt betyder ikke at vi er specielt spirituelle eller andet der kunne være svært at forholde sig til. Alle behandlere i Intuitions har bare alligevel lidt ekstra fe-drys og masser af magi i hænderne. Det er blandt andet derfor, vi er så stolte af vores arbejde, i vores team af dygtige og passionerede behandlere. 

Vi anbefaler at du får en ansigtsbehandling ca. 1 gang om måneden. Da dette er intervallet for hudens naturlige celleudskiftning - hudens turnover, som varer ca. 28 dage. 

Bestil tid i Intuitions til din næste ansigtsbehandling. Priser fra 675kr. Ønskes tillæg af bryn og vipper, ekstra massage el. dybderens mm. kan dette naturligvis tilkøbes i din behandling. Læs mere om vores unikke ansigtsbehandlinger herunder.

Intuition ansigtsbehandling

Intuition ansigtsbehandling er til dig, som ønsker at få præcis det, som passer til din hud, krop og sinds behov. 

Vi arbejder ud fra en særlig teori om, at en god ansigtsbehandling er opbygget og sammensat individuelt og unikt til hver eneste kunde.  Derfor vil du under en Intuition ansigtsbehandling, få skræddersyet præcis den behandling og de produkter, som giver dig de bedste resultater. 

Vi benytter alle apparater*, specialmasker og produkter uden yderligere pristillæg og optimerer din behandling hver gang. 

Denne intuitive ansigtsbehandling er med specialprodukter, skræddersyet af teknikkker, metoder og apparatur efter individuelt behov. Du skal kun vælge om du ønsker behandling i  50/80 eller 110 min. Jo længere tid vi har, dets mere kan vi nå at forkæle dig, din hud, krop og sind. 

Behandlingen er velegnet til alle og kan tilpasses bl.a. sensitiv hud, gravide, særlige ønsker samt alle hudtyper og tilstande.  Lad os gerne vide i kommentarfeltet ved tidsbestilling, hvis du har særlige behov, er gravid , har allergier eller lign. 


INTUITION 50 MIN. 

675kr. 

INTUITION 75 MIN.

995kr.

INTUITION 110 MIN.

1375kr. 


*Undtagen Skinpen ( Se CIT) 

Avanceret ansigtsbehandling

Collagen Induction Therapy er en banebrydende behandlingsform, som benyttes til følgende hudproblemer:

Hudforyngelse/opstramning
Ujævn pigmentering
Rynkebehandling
Solskadet hud
Store hudporer
Akne-ar
Arvæv mm.


Det bedste fra to verdener. Foryngende, aktiv og holistisk ansigtsbehandling med microneedling, afspændingsmassage, specialserummer og crystal roller/gua sha massage. Behandlingen tilpasses individuelt, så den afhjælper de tilstedeværende hudproblemer.


Behandlingen udføres med en Skinpen, et apparat, som med mikronåle aktiverer hudens produktion af kollagen og elastin. Under behandlingen arbejdes i et udvalgt serum, herved optages de aktive ingredienser op til 400 gange bedre, end ved almindelig påsmøring. Der afsluttes altid med en kølende biofibermaske, tilpasset behandlingens formål. 

Der udføres ikke CIT behandling på aktiv akne. Er du i tvivl kan du få vejledning og hjælp til at behandle og berolige huden, til det er muligt at behandle med Skinpen. 

Du får under CIT 90 min en bedøvende creme på inden behandling med Skinpen apparatet, for at minimere ubehag. Der arbejdes i CIT 90 min. med nåledybde på 0,25-1,5mm og nålehovede med 12 mikronåle, for en dyb behandling med høj kollagenstimulering. 

Der arbejdes i CIT 45 min. med en nåledybde på 0,25-0,75 mm. og nålehovede med 36 mikronåle, for en aktiv behandling med høj produktindslusning.

Behandlingerne anbefales i et forløb af flere behandlinger, med korrekt hjemmepleje. Alt efter ønsket resultat og den enkeltes hud. 


BB GLOW 

Nano-microneedling behandling med indslusning af aktive serum med mineraler. Giver en effekt som bb cream som efter et forløb af 4-6 behandlinger med 3 ugers mellemrum holder 3-6 måneder. Lysner og forfiner hudens udseende. Serummet kan vælges i en tone som passer perfekt til hver enkeltes hudtone. Behandlingen indeholder afrensning, dermawhite frugtsyre peeling, let dybderens, indslusning af aktivt serum efter hudtype og pigmentserum. Der arbejdes kun i epidermis og behandlingen er smertefri. Solbadning frarådes i 14 dage efter behandlingen.

KONSULTATION 

(30 min.) 500kr. 

Konsultation til CIT behandlingsforløb.  Ved opstart af behandlingsforløb, fratrækkes prisen din første behandling.


CIT 90 MIN.

1595kr. 

4 behandlinger 5495kr. 


CIT 45 MIN:

1095kr.

4 behandlinger 3595kr. 


BB GLOW

1395kr.

4 behandlinger 4745kr.
KONTAKTINFORMATION

Intuitions Amager

Telefon +45 42 36 06 62 

E-mail contact@intuitions.dk

Krimsvej 11F, st. th. dør 4,

2300 København S


Intuitions København K

Telefon +45 93 30 11 73 

E-mail contact@intuitions.dk

Peder Hvitfeldts Stræde 6 kld tv

1173 København K


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Åbningtiderne er vejledende

Åbningstiderne er vejledende. Se aktuelle åbningstider i bookingkalenderen.


OBS! 
Udvidede åbningstider tilbydes efter aftale og ved særlige højtider eller behov. Hold gerne øje via vores onlinebooking samt facebook og Instagram.

Copyright © 2019 Intuitions

Design og udvikling Acaao